Stefan Enting

Mijn naam is Stefan Enting, 21 jaar en woon sinds kort in de stad Groningen. Momenteel ben ik net begonnen met Fysiotherapie aan de Hanze hogeschool te Groningen.

Voordat ik bij “De Pomp” kwam heb ik sport en bewegen bij het Alfa college te Groningen gestudeerd. Tijdens deze opleiding heb ik een jaar bij het Beatrixoord mogen stage lopen. Hierdoor is mijn interesse alleen maar sterker geworden voor deze unieke mensen.

Momenteel ben ik nog werkzaam in het Bewegingscentrum te Norg als onder andere fitnessinstructeur. Daarnaast geef ik ook met heel veel plezier groepslessen; “Bodypump en Spinning”. Naast dat ik tijdens mijn werk erg sportief ben, sport ik ook nog graag in de fitness en voetbal ik bij VV Gomos te Norg. Tenslotte ben ik nog geluidsman van “de Kösters en Fruitcake Party” wat elke keer weer fantastisch is.

Nu heb ik de mogelijkheid gekregen om drie fantastische groepen te mogen begeleiden op de woensdagavond. Waarvan twee groepen in de fitness zijn en één in het zwembad. Deze fanatieke sporters begeleid ik met veel plezier en enthousiasme!